پالت سازی

پالت سازی

پالت سازی سهیل

پالت سازی

 

پالت سازی

در صنایع گوناگون از انواع ادوات برای جابجایی محصولات صنعتی استفاده می نمایند. پالت ها نیز سازه هایی بسیار مستحکم می باشند که از آن برای جابجایی و حمل و نقل به صورت مستقیم استفاده می نمایند. به طور معمول چوب ماده اولیه کاربردی در صنعت پالت سازی می باشد. البته در این بین از انواع مواد اولیه ی دیگری مانند فلز، مواد بازیافتی و حتی پلاستیک نیز استفاده می نمایند.

شاید یکی از مهمترین مواردی که سبب ایجاد صنعت کاربردی پالت سازی شده است نیاز صنایع در جابجایی امن محصولات در درون و بیرون کارخانه ها می باشد. در نتیجه تولیدکنندگانی که در صنعت پالت سازی فعال می باشند دست به تولید این محصولات در اندازه ها و سایز های مختلف می زنند. استفاده از پالت در صنایع به کاربران این امکان را میدهد تا برای جابجایی ادوات سنگین از وسایل کاربردی مانند لیفتراک و جرثقیل استفاده نمایند. همچنین کاربرد پالت در صنایع سبب می شود تا بسته بندی و طبقه بندی محصولات با دقت و توجه بیشتری صورت پذیرد.

در صنعت حمل و نقل کشور ایران، از تجهیزات و اقلام گوناگونی برای راحت‌ترکردن فعالیت استفاده می‌شود. یکی از این تجهیزات، پالت ها هستند که تاثیر مستقیمی را در بهبود نقل و انتقال و جابه‌جایی وسایل دارند که لازمه‌ی آن بهره‌گیری از تجربیات و خدمات یک شرکت پالت سازی معتبر و باتجربه است. توجه داشته باشید که پالت ها توانسته‌اند در حمل و نقل تاثیر بزرگی را بگذارند و سبب راحت‌ترشدن روش‌های حمل و نقل شوند. پالت ها می‌توانند از ساختارهای متنوعی بهره‌مند باشند تا شما بتوانید با توجه به سلیقه و نوع کاربری خود، به استفاده از آنها بپردازید. لازم به ذکر است که در سال‌های اخیر تحولات بزرگی در زمینه پالت ها رخ داده است.

در دهه‌های گذشته، شرکت‌ها و کارخانجات زیادی به منظور پالت سازی احداث شده‌اند. برخی از این مراکز توانسته‌اند با بهره‌گیری از بهترین متدهای روز جهانی، در این عرصه موفقیت‌های بزرگی را کسب کنند. در جبهه مقابل نیز برخی از کارخانجات موفق عمل نکرده‌اند. کارخانجات موفق توانسته‌اند پالت چوبی را نیز به بهترین شکل ممکن و با استفاده از بهترین تجهیزات انجام دهند. وجود پالت با متریال مختلف در لیست فروش این مراکز، تاثیر مستقیمی را در محبوبیت آنها داشته است.
اطلاعاتی پیرامون پالت سازی چوبی

همان طور که گفته شد، پالت سازی به وسیله متریال و تجهیزات گوناگونی انجام می‌گیرد. اما نیاز است که بدانید، در بخش پالت چوبی ، تنوع بسیار زیادی وجود دارد. نیاز است که بدانید، پالت های چوبی نیز از تنوع بالایی بهره مند هستند. استفاده از جنس و طرح های مختلف چوب در پالت سازی سبب ایجاد این تنوع شده است.

لازم به ذکر است که این مسئله تاثیر مستقیمی را در استحکام و مقاومت پالت ها خواهدگذاشت. یکی از اصلی‌ترین پایه‌های حمل و نقل، وجود امنیت برای کالا و همچنین افزایش سرعت بسته‌بندی کالا می‌باشد.

پالت چوبی با برطرف‌سازی این دو نیاز صنعت حمل و نقل، خود را به عنوان بهترین گزینه برای جابه‌جایی کالا معرفی کرده است.
آشنایی با ابعاد و مزایای پالت چوبی

کارخانجات پالت سازی در تولید پالت ها از نقشه‌های مختلفی استفاده می‌کنند تا محصولی را مطابق با نیاز صنعت حمل و نقل بسازند. اما معمولا چنین مراکزی از ابعاد ۸۰*۱۲۰، ۱۰۰*۱۰۰، ۱۰۰*۱۱۰ و… استفاده می‌کنند. پالت ها علاوه بر ابعاد مختلف، از مزایای قابل توجهی بهره‌مند هستند.

برای مثال می‌توان به قابل بازیافت‌بودن آنها، قابل تعمیربودن، استحکام و مقاومت بالا، آسان‌بودن پروسه ساخت و… اشاره داشت. وجود این مزایا در پالت ها موجب شده تا این محصول به عنوان گزینه‌ی مطلوبی برای استفاده در صنعت حمل و نقل شناخته شود.
چگونه با شرکت های پالت سازی همکاری کنیم؟

یکی از دغدغه‌های بزرگ مردم کشورمان، این مسئله بوده که چگونه با شرکتهای پالت سازی همکاری داشته باشند. در حال حاضر با وجود کارخانجات بسیار زیاد در این عرصه، شرایط همکاری و خرید پالت بسیار راحت‌تر شده است. البته نیاز است توجه داشته باشید تا شرکت مورد نظر خود را بر اساس معیارهای دقیقی تعیین نمایید. این مسئله موجب می‌شود تا انتخاب بهتری را داشته باشید.

مجموعه‌ی پالت سازی سهیل با داشتن سال‌ها تجربه در این زمینه، به عنوان یکی از برترین مجموعه‌های پالت سازی در سراسر ایران شناخته می‌شود. شما می‌توانید با سپردن سفارشات پالت چوبی و… به شرکت پالت سازی سهیل ، به راحتی از این محصولات با بهترین قیمت و با بالاترین کیفیت ممکن بهره‌مند شوید. شما می‌توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر، با کارشناسان مجموعه ما ارتباط لازم را برقرار کنید.
تاریخچه تولید این محصول در دنیا

ارتش کشور آمریکا اولین مجموعه مدونی است که در بحبوحه جنگ جهانی دوم برای رفع مشکل حمل و نقل در عملیات های نظامی اقدام به تولید پالت های چوبی نمود. در آن سال ها جعبه های کوچکی از جنس چوب تولید می شده است که فرایند حمل و نقل را برای کاربران آسان تر می نموده است.

استفاده از پالت چوبی سبب شد تا حمل و نقل سلاح ها در جنگ راحتتر و در نهایت سطح ایمنی سربازان نیز افزایش یابد. ایده اولیه تولید پالت چوبی به تدریج و با گذر زمان توسط طراحان و تولیدکنندگان به بلوغ و تکامل رسید.

در نهایت محصولات تولید شده در این صنعت به صورت محصولاتی که امروزه در صنعت حمل و نقل بیشترین کاربرد را دارد درآمده است. استفاده از پالت در حمل و نقل جاده ای، ریلی، دریای و هوایی سبب شده است تا سرعت جابجایی محصولات در حد قابل توجهی افزایش یابد. همچنین از پالت های چوبی در کارخانه ها و کارگاه ها به منظور طبقه بندی مناسب محصولات استفاده می نمایند.
اهمیت کاربرد چوب در صنعت پالت سازی

امروزه بسته بندی محصولات در صنایع گوناگون از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. به شکلی که بسته بندی محصولات تولید شده در صنایع می تواند تا حد قابل توجهی از بروز خسارت های سنگین به این صنایع در زمان حمل و نقل جلوگیری نماید. چوب یکی از مستحکم ترین مواد اولیه ای می باشد که می توان از آن در فرایند پالت سازی استفاده نمود. همین امر نیز علت اصلی کاربرد چوب در صنعت پالت سازی بعد از گذشت این مدت زمان طولانی می باشد.

پالت های چوبی را معمولا در ابعاد و وزن های متفاوتی تولید می نمایند. از مهمترین دلایل استفاده از چوب در صنایع پالت سازی قابلیت تعمیر و بازیافت پالت ها می باشد. در نهایت کاربران می توانند از پالت های بازیافتی مجددا در فعالیت های متفاوتی استفاده نمایند. البته در این بین از مواد اولیه ی مقاوم تری مانند پلاستیک و فلز نیز برای ساخت پالت استفاده می شود.
به طور معمول جنس پالت چوبی از چه چوبی می باشد

باید به این نکته توجه نمود که عموما در صنعت پالت سازی نمی توان از هر نوع چوبی استفاده کرد. در نتیجه جنس چوب مورد استفاده در صنعت پالت سازی علاوه بر ظاهر بر میزان مقاومت پالت نیز اثر مثبتی ایفا می نماید. در نتیجه غالبا تولیدکنندگان برای تولید پالت چوبی از جنس درخت نراد و یا همان چوب روسی بیشترین استفاده را می نمایند.

البته برای تولید این محصولات از چوب درختان دیگری مانند راش، افرا و ممرز نیز استفاده می نمایند. در نهایت تعیین ابعاد و اندازه پالت چوبی بنا بر سفارش مشتری ها صورت می پذیرد. این امر نیز مطابق استاندار تعیین شده توسط کشورهای سفارش دهندگان پالت چوبی استوار می باشد.

تولید کنندگان در صنعت پالت سازی این محصول را در دو نوع مسطح و باکس تولید می نمایند. در نتیجه تولید کنندگان برای تولید پالت از چوب های خام و بدون پرداخت بیشتر استفاده می کنند. که این امر می تواند تا حد زیادی در کاهش هزینه های جاری در صنعت پالت سازی موثر باشد.
معرفی پالت سازی سهیل

امروزه در دنیا تولید کنندگان متفاوتی در زمینه تولید فعالیت می نمایند. پالت سازی سهیل یکی از شرکت های فعال در کشور می باشد که در زمینه تولید انواع پالت فعالیت می نماید. تولید پالت های چوبی، سرامیکی، صادراتی، پتروشیمی و باکس پالت تنها بخشی از فعالیت های این شرکت معتبر می باشد. این شرکت توانایی عقد قرارداد های سنگین با تمامی شرکت های خصوصی و دولتی را دارا می باشد.

شرکت پالت سازی با خرید انواع پالت های دست دوم می تواند اقدام به تولید محصولات باکیفیت تری در این حوزه نماید. پالت سازی سهیل از بهترین و مقاوم ترین جنس مواد اولیه به ویژه چوب در تولید محصولات خود بهره می برد. کاربران گرامی می توانند با تماس با شرکت تجاری پالت سازی سهیل در زمینه سفارش محصول مورد نظر خود اقدام نمایند. ارائه با کیفیت ترین محصولات با قیمت مناسب از بزرگترین اهداف مدیران اجرایی در این مجموعه می باشد.
درباره پالت سازی و اهمیت آن در حمل و نقل کالا

پالت سازی

پالت سازی (pallet making) به فرایندی گفته می شود که در آن کالاهای بسته بندی شده در یک پالت قرار می گیرند. از این کالاها در انبارداری، توزیع، حمل و نقل استفاده می شود. در فرایند پالت سازی بسته‌های کالا با استفاده از ابزار و ماشین آلات ویژه به یکدیگر و به پالت وصل می شوند.

از اهمیت پالت سازی در صنعت حمل و نقل میتوان به بهبود امنیت و حفظ کارایی کالا در زمان جا به جایی اشاره کرد. در ضمن این روش به افزایش سرعت و کارایی در فرایندهای لجستیک نیز کمک زیادی می کند. با توجه به اهمیت فوق العاده pallet making در صنعت حمل و نقل، قصد داریم تا امروز نگاهی گسترده به این موضوع داشته باشیم. تا انتها همراه مجله پالت سازی سهیل باشید.
آیا میتوان همه کالاها را پالت سازی کرد؟

خیر، تمام کالاها را نمی توان با این روش بسته بندی کرد. استفاده از روش پالت سازی به عوامل زیادی بستگی دارد که از مهم ترین آنها میتوان به نوع کالا، اندازه‌ کالا، نیازهای لجستیکی و شرایط حمل و نقل اشاره کرد. برای مثال کالاهایی مانند مواد غذایی تازه، مواد شیمیایی خطرناک، کالاهای حساس به ضربه و … را نمیتوان بر پالت بسته بندی کرد. برای حمل و نقل آنها از روش های دیگری استفاده می شود.
بررسی انواع پالت سازی بر حسب جنس

شناخت انواع پالت سازی به شما کمک می کند تا بتوانید برحسب نیاز خود، کالا موردنظرتان را جهت حمل و نقل یا انبارداری آماده کنید. با توجه به اهمیت این موضوع در ادامه به بررسی انواع روش های ساختن پالت بر حسب جنس خواهیم پرداخت
پالت چوبی:

این پالت ها از جنس چوب ساخته شده است. از پالت های چوبی برای بسته بندی کالاهای سنگین و حجیم استفاده می شود. اغلب این پالت ها جهت استفاده یکباره ساخته می شوند.
پالت پلاستیکی:

استفاده از پالت پلاستیکی برای حمل و نقل کالاهای سبک یا متوسط رایج است. معمولا پالت های پلاستیکی برای استفاده چندباره طراحی می شوند.
پالت فلزی:

یکی دیگر از انواع پالت سازی، روش پالت فلزی است. این پالت ها نسبتا گران هستند. از آنها برای حمل و نقل کالاهای سنگین و در ابعاد بزرگ استفاده می شود. اغلب میتوان از آنها چندین بار استفاده کرد.
پالت کاغذی:

پالت کاغذی نسبت به موارد قبلی از قیمت کمتری برخوردار است. آنها برای بسته بندی یا حمل نقل کالاهایی که وزن کم یا متوسطی دارند، کارایی دارند. این پالت ها جهت استفاده یکباره ساخته می شوند.
پالت هیبریدی:

از انواع مدرن پالت سازی میتوان به پالت هیبریدی اشاره کرد. این پالت ها از ترکیب جنس های متنوع مانند فلز، چوب و پلاستیک ساخته می شوند. این پالت ها نیز برای جا به جایی کالاهای حجیم و سنگین کاربرد دارند.
شناخت انواع پالت سازی بر حسب نحوه ساخت

انواع پالت سازی بر حسب نحوه ساخت و طراحی آن به شرح زیر است:

پالت ساده: در این روش کالاهای بسته بندی شده به صورت مستقیم روی پالت قرارمی‌گیرند.
پالت دوطبقه: درایننوعپالت سازی،کالاهای بسته بندی شده در طبقه از پالت روییکدیگرقرارمی‌گیرند.
پالت کوچک: سایز این پالت ها نسبت به سایرین، کوچک است. از آنها جهت حمل و نقل کالاهای سبک با حجم کمتر استفاده می شود.
پالت نیمه انباری: این نوع پالت برای استفاده درانبارها وفضاهای کوچک مناسب است.
پالت تراکم‌پذیر: این روش جهت بسته بندی بیشترین تعداد کالا در یک پالت کارایی دارد. زمانی که فضای کمتری برای بسته بندی کالا موجود است، از پالت تراکم پذیر استفاده می کنند.

تولید پالت

موزیک وی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *